27 maart 2011

Eerste grannyvibe af

Hij is al meer dan een week klaar: na anderhalve week stug doorhaken had ik de hele granny vibe af! Het patroon is zo gemakkelijk en het haakt zo lekker door, terwijl het resultaat echt heel gaaf is!
Afgelopen week was ik alleen thuis. Ik was iedere avond weg, maar op het einde van de avond moest er natuurlijk nog even gehaakt worden. Geen verwarming aan, maar lekker weggedoken onder mijn dekentje. Best milieuvriendelijk!En ik ben meteen aan de volgende begonnen. Aangezien we inmiddels anderhalve week verder zijn, weet ik al dat ik er deze keer iets langer over ga doen, maar dat is na afgelopen week ook niet echt een verrassing. Ik mocht zelf de kleuren uitzoeken voor iemand die ik niet ken, dat is best wel moeilijk. Dus ik heb besloten het neutraal-sjiek te houden, in zwart-wit-grijs.
Dat zijn overigens ook de kleuren van de hal, dus als het dekentje hardvochtig afgewezen wordt, kan ik het altijd nog zelf gebruiken.
Ik ben inmiddels ongeveer 50 centimeter op weg en om de heren tegemoet te komen heb ik alles etjes in een bijpassende mand zitten. Ik heb nogal de neiging om alles anders door de hele kamer te laten slingeren.De dragonwhelp van April Draven lag ook nog steeds op zijn voltooiing te wachten. Tja, vanmorgen had ik even vrij genomen, dus mooi tijd om de laatste ledematen te bevestigen:


Het is best een guitig kereltje geworden!
En tenslotte, in opdracht van een leerling, heb ik vanmorgen een katje gehaakt. Het is een fantastisch patroon van een kat, model theemuts. Maar na het haken kan ik alleen zeggen... mwah, ik weet het niet. Hij heeft wel iets, maar helaas niet datgene dat ik in het patroon zag. Misschien moet ik deze nog wat vaker oefenen Enfin, kijk en oordeel zelf.1 opmerking: