09 oktober 2009

Vakantiepret

Door alle drukte zou je compleet vergeten dat je een blog hebt. Ik ben natuurlijk weer veel te laat voor de vakantiefoto's, maar het moet toch maar even. Ik was namelijk best trots op mijn prestaties van de afgelopen vakantie. Vooral de olifantjes 'doen het lekker'. Ze haken vrij snel weg (als ik me echt kwaad maak in 3,5 uur) en ze zien er heerlijk koddig uit.

En de ouwe, trouwe schildpadjes... ze gaan natuurlijk al bijna vervelen, haha, maar ik blijf er maar mee doorgaan. Het is eigenlijk gewoon vervelend: het schild is leuk om te maken, maar dan is het zo kaal en moet de rest er ook nog bij. Zucht. Gelukkig zijn deze wel heel snel klaar, maar het nadeel is dan dat je voor je het weet weer een schild af hebt.Al met al is het een welbestede vakantie geworden. Veel 'projecten' zijn helaas al van eigenaar gewisseld voor ik ze op de gevoelige plaat kon vastleggen, maar dan moet je me maar op mijn woord geloven dat die ook heeeeeeeeeel mooi geworden zijn.

We hebben het hier dan natuurlijk niet over Hello Kitty, die eruit zag of haar ogen door een jaloers vriendje waren dichtgeslagen. Of de kikker van Roman Sock, die eruit zag als een groene voetbal met vleugeltjes. Het meeste lukt gelukkig wel en dat is maar goed ook!

De grootste frustratie was echter dat ik deze vakantie een spoor van haak- en maasnaalden heb achtergelaten, zodat ik zelfs 48 uur lang niet heb kunnen haken. Gelukkig kon ik in Trier eindelijk een haaknaald halen, meteen 's ochtends toen de winkel open ging! Het is verdikkeme nog verslavender dan roken! Maar hoewel ik mijn wijsvinger volledig naar de andere wereld gehaakt heb, geloof ik niet dat het je leven verkort.

Vooruit: nog een paar om het af te leren:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten